Γ’ Εθνική: Καστοριά – Θεσπρωτός 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Οδυνηρή ήττα εντός εδρας για την Καστοριά από τον Θεσπρωτό 0-1  η οποία της “ψαλιδίζει” σημαντικά τις ελπίδες της, για παραμονή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο, κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς του Α’ γύρου, με το ίδιο σκορ και να αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή.

Η Καστοριά, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν εδειξε ότι ήθελε τόσο πολυ το παιχνίδι, το οποίο ήταν κομβικο για αυτήν.

Στο 9′ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου και κατέληξε άουτ.

Στο 26′ ο Σαββόπουλος απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου.

Στο 33’το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου.

Στο 43’σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 53′ το σουτ του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου.

Στο 53′ λεπτό σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 60′ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 70′ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Pernochichi Varela έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα την μπάλα άουτ.

Στο 77′ ο Villalba, μετά από χτύπημε κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κράτσιου, κάνοντας το 0-1.

Στο 84′ ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα.

Στο 89’η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευαγγέλου – Διαμαντόπουλος ΕΠΣ Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

Καστοριά: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ibrahim (65΄ Πάλλας), Κυριζάκης (76΄ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.

Θεσπρωτός: Δασκαλάκης, Οικονομίκος, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46΄ Ράπτης), Cuevas (27΄ Pernochichi Varel), Ρούσης, Ζελέκου (90΄ Αποστόλου), Villalba

Share This Article