Γ’ Εθνική: Αστέρας Πετριτή – Εθνικός Ν.Κεραμιδίου 0-3

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης


Με “σπασμένα φρένα” ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του πρός τον τίτλο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα, ήταν καλύτεροι απο τον αντίπαλο τους, ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και παραγωγικοί στα τελειώματα τους.

Πέτυχαν τρία γκολ και σύμφωνα με τις φάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία της γηπεδούχου ομάδας, θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει ακόμη περισσότερο την έκταση του υπέρ τους σκορ.

Στο 3′ λεπτό η πρώτη μεγάλη φάση για τον Εθνικό με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει επάνω στην γραμμή της εστίας του την μπάλα μετά απο κεφαλιά του Μετάι σε εκτέλεση κόρνερ του Κρυεμάδι.

‘Ιδια φάση στο 24΄με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει απο καλή θέση και τον Τζαφέστα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 34′ λεπτό ο Αστέρας Πετριτή θα μείνει με 10 παίκτες, όταν ο Γεωργακόπουλος σηκώνοντας ψηλά το πόδι του, θα βρεί με προβολή το κεφάλι του Γιαλαμίδη και θα δεί απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Στο 35’ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Μετάι μέσα στην περιοχή της νησιώτικης ομάδας και ο έμπειρος Χατζής θα ευστοχήσει ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο 43′ και πάλι ο Τζαφέτας θα αποκρούσει δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή της ομάδας της Πιερίας θα συνεχιστεί και στο 65′ ο Μετάι και ο Μουράτη θα συνεργαστούν άψογα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον τελευταίο να σουτάρει όμως ψηλά άουτ.

Στο 73′ λεπτό και πάλι ο Μουράτη σε θέση βολής, αυτή τη φορά δε θα αστοχήσει μετά απο ασίστ του Χατζή και θα πετύχει το 0-2.

Το τελικό 0-3 θα διαμορφώσει ο Γιαλαμίδης στο 82΄όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Τζαφέστα, θα κερδίσει τις κόντρες και θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Τα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα ο Εθνικός θα αγωνιστεί με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Σεχολλάρι και αφού ο Βαγγέλης Μόρας είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της ομάδας του.

Αστέρας Πετριτή(Γιάννης Σφακιανάκης)
Τζαφέστας, Μεντής (50΄Τσιάβος), Γεωργουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Γεωργακόπουλος

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου(Βαγγέλης Μόρας)
Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (46΄Μηλιώτης), Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ. (60΄Μουράτη), Ιντζόγλου, Κρυεμάδι (80΄Τουλίκας Γιώργ.), Κλιγγόπουλος, Μετάι (70΄Σεχολλάρι), Τουλίκας Βασ.

Πηγή: Εθνικός ν.κεραμιδίου

Share This Article