Γ’ Εθνική: Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης
 Ο ΑΟΚ επέστρεψε στη Super League 2 και το πανηγύρισε με τον κόσμο του! (φωτογραφίες-videos)

Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 3.000 περίπου θεατές!  Ήταν μια αφορμή η Καβάλα να ξανασυναντήσει τον κόσμο της, που τόσο έλειψε από τα εντός έδρας ματς φέτος. Η γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’λεπτό με κοντινό σουτ του Γκέκα.

Συνέχισε να χάνει ευκαιρίες ως το ημίχρονο. Η επανάληψη και παρά το καλό ξεκίνημα της Καβάλας ανήκει στο Νέστο. Οι γηπεδούχοι κουράστηκαν, αγχώθηκαν κι ο Νέστος βρήκε χώρους. Κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων το σουτ του Σέα στο οριζόντιο δοκάρι.

Προηγήθηκε απόκρουση του Αστρά. Η φάση αυτή έγινε στο 83ο λεπτό. Με το σφύριγμα της λήξης άρχισαν τα πανηγύρια. Συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας. Δικαιωμένος ο Γιάννης Διαμαντίδης που στήριξε διοικητικά και οικονομικά τον ΑΟΚ φέτος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

AO Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Λαγός (71’ Τζελίδης), Σμίλτος, Περδίκης, Δαλιανόπουλος, Μέτσε (83’ Γιαγτζίδης), Γκέκας (83’ Αλντιντζής), Παπαδόπουλος, Σαμπανίδης (62’ Καρακώστας).

Νέστος Χρυσούπολης: Νομικός, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κασμερίδης, Ταζνού, Γκατζολάρι, Ορφανίδης, Μπαρέττας (56’ Σέα), Νιφτάρι, Κουκόλης, Ράνος (56’ Αραμπατζής).

Πηγή: proininews.gr

Share This Article