Αυτός είναι ποδοσφαιρικός πολιτισμός, αυτές τις εικόνες θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού Γιώργος Πετσίτης πάτησε χόρτο ξανά μετά από πολλούς μήνες στην αναμέτρηση του Αιολικού με την Κοζάνη, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να του επιφυλάσσουν μια “μικρή έκπληξη”.

Ο Γιώργος Πετσίτης στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της φετινής σαιζόν, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης. Ο Πετσίτης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, κάνοντας την επανεμφάνιση του στο γήπεδο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των pla offs με αντίπαλο την Κοζάνη, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League 2.

Ο Γιώργος Πετσίτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 90ο λεπτό, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να τον υποδέχονται κατά την είσοδο του με χειροκροτήματα.

Όμορφες στιγμές όμως εκτυλίχθηκαν και πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο των δύο ομάδων, με τους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης να κάνουν Pasillo στους παίκτες του Αιολικού. Αυτές ήταν δύο από τις πολλές όμορφες στιγμές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Κυριακή 18/6 στις εξέδρες του “Ταρλά”.

Αυτός είναι ποδοσφαιρικός πολιτισμός, αυτές τις εικόνες θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα!

Πηγή: SportLesvos.gr

Share This Article