Νικόλας Νάσταρης:
Ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ”ταλέντο” που διαπρέπει στην Κύπρο.

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Νικόλας Νάσταρης
Ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ”ταλέντο” που διαπρέπει στην Κύπρο.

Ο Νικόλας γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 18/07/2006 και ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της ”στρογγυλής θεάς” το 2011,όταν σε ηλικία μόλις 5 χρονών ο πατέρας του Χάρης Νάσταρης τον πηγαίνει στις Ακαδημία Ποδοσφαίρου ” Α.Ο.Κρόκος” με προπονητή τον Γιάννη Τσιρέκα που σιγά σιγά αρχίζει να του μαθαίνει τα βασικά της στρογγυλής θεάς.

Το 2015 σε ηλικία 9 χρονών μετακομίζει στην Αιανή και στον
Αλιάκμων Αιανής. Αγωνίζετε στα Τμήματα Υποδομής του Αλιάκμων Αιανής με προπονητές τους Κώστας Ρουσόπουλος και μετέπειτα τον Γιώργος Τζημολάκας σημερινό προπονητή της Α.Ε.Καισαρειάς.

Τόσο ο Κώστας Ρουσόπουλος όσο και ο Γιώργος Τζημολάκας διακρίνουν στον πιτσιρικά πτυχές ποδοσφαιρικού ταλέντου και συνεχίζουν να ”δουλεύουν” μαζί του.

Μέχρι το 2018 ο Νικόλας Νάσταρης μένει στις Ακαδημίες της Α.Σ Αλιάκμων Αιανής και τον Αύγουστο του 2018 μετακομίζει στην Μεγαλόνησο οικογενειακώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα του.

Εκεί κάνει μια νέα αρχή ποδοσφαιρικά σε ηλικία 15 χρονών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρίτα Χλώρακα της Επαρχίας Πάφου.

Η προσωπική γνωριμία του πατέρα του με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Φίλιο Αδάμου τον εντάσσει για τα καλά στην οικογένεια του Χλώρακα.

Προπονητής του στα τμήματα υποδομής ο Σταύρος Αγαθοκλέους ,που από την πρώτη στιγμή διακρίνει στον νεαρό πολύ καλά σωματικά και τεχνικά προσόντα.

Από εκεί και έπειτα ξεκινά η ”δουλειά” μέσα στο γήπεδο….
Πολλές ώρες εξάσκησης, προπόνησης που σιγά σιγά ωριμάζουν ποδοσφαιρικά τον Νικόλα.

Αγωνίζεται στις κατηγορίες Κ14,Κ15,και Κ16 που ανήκει ηλικιακά, αλλά λόγω της εντυπωσιακής του βελτίωσης ο προπονητής του τον βάζει να αγωνιστεί στην Κ17.

Ο Νικόλας ”αρπάζει” την ευκαιρία και δείχνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο μέσα στο γήπεδο.

Με ύψος 1.80 και να αγωνίζεται στις θέσεις 6άρι και 8άρι ο μικρός δίνει την εικόνα ενός ακόμη εξαιρετικού ποδοσφαιρικού ταλέντου και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Κύπρο.

O Nικόλας τώρα αγωνίζεται στην Κ19 του Ακρίτα Χλώρακα και ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά του να πετύχει τα όνειρα του….

Η οικογένεια του τον στηρίζει καθημερινά στο πρόγραμμα του και ο πατέρας του τον προτρέπει να συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνεται….

Κυρίες και Κύριοι αυτός είναι ο Νικόλας Νάσταρης!!!!!

Η Αθλητική Ανασκόπηση εύχεται υγεία στον νεαρό και όλα του τα ποδοσφαιρικά όνειρα να πραγματοποιηθούν.

Μεγάλη μας η χαρά να αναδυκνείουμε παιδιά με μεγάλη αγάπη και όρεξη για το ποδόσφαιρο σαν τον Νικόλα……
Καλή τύχη μικρέ……..

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article