Ευχαριστήριο της διοίκησης του Αιολικού στο Φ.Σ.Κοζάνη για το “pasillo” και συγχαρητήρια στην διαιτησία του αγώνα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η Διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, και το τεχνικό επιτελείο της Πρωταθλήτριας Φ.Σ. Κοζάνης για τον σεβασμό που επέδειξαν στον επίσης πρωταθλητή Αιολικό, δημιουργώντας το λεγόμενο “Pasillo” κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπρόσθετα, όμως, και για την κίνηση τους να χειροκροτήσουν θερμά την είσοδο του Γιώργου Πετσίτη, του μεγάλου άτυχου της φετινής σεζόν για την ομάδα μας, που τραυματίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στη Γ’ Εθνική και χθες πέρασε συμβολικά, από τον προπονητή μας Δημήτρη Παπασπύρου, ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Παράλληλα, συγχαίρει τη διαιτητική τριάδα των κ.κ. Κολορίζου (Φθιώτιδας), Μημίδη (Αθηνών) και Μπακογιάννη (Αθηνών), για την απόδοσή τους στη χθεσινή αναμέτρηση της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2.

Ευχαριστούμε ωστόσο και όσους φιλάθλους μας αψήφησαν τις ιδιαίτερες -μέσα Ιουνίου- καιρικές συνθήκες, τιμώντας με την παρουσία τους τη φιέστα ανόδου προς τη Super League 2, πανηγυρίζοντας μαζί με το ποδοσφαιρικό μας τμήμα αυτή την τεράστια επιτυχία.
Επιστρέψαμε 37 χρόνια μετά!

Share This Article