Στέλιος Χατζής….ένας ακόμη νεαρός και εξελίξημος ποδοσφαιριστής των Δαναών Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα  για νεαρούς,εξελίξημους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην ομάδα των Δαναών 2000 και στον 14χρονο Στέλιο Χατζή.

Ο πιτσιρικάς Στέλιος Χατζής γεννήθηκε στις 20/09/2010 στην Κοζάνη και ξεκίνησε δειλά δειλά τα ποδοσφαιρικά του “βήματα” στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δαναών,όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα…

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Δαναοί 2000 είναι μια ποδοσφαιρική “κοιτίδα” ταλέντων διαχρονικά αφού η δουλειά που γίνετε εκεί στηρίζετε σε εξειδικευμένους προπονητές – παιδαγωγούς με κατάρτιση το ποδόσφαιρο.

Ο Στέλιος Χατζής ξεκινά την “σχέση” του με την “στρογγυλή” θέα και αγωνίζεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στα πρωταθλήματα των ηλικιακών ομάδων Κ10,Κ12,Κ14…των Δαναών ενώ απο φέτος είναι και μέλος και αγωνίζεται στην Μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης με προπονητές την περσινή χρονιά τους Βοριαζίδη/Τσέπουρα, και την φετινή με τους Τσέπουρα /Παρασκευά.

Η πολύ δουλειά στο γήπεδο αρχίζει να δείχνει τα πρώτα της σημάδια και με αρωγούς τους προπονητές του στους Δαναούς Νίκο Σταμπουλτζή και Σάκη Καρανάτσιο αρχίζει σιγά σιγά να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά.

Πάντα δίπλα του να το συμβουλεύει έχει τον Παναγιώτη Πολύμερο….που τον συμβουλεύει με μεθοδικό τρόπο για το πώς θα βελτιώνεται….

Χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια,ως αμυντικό χαφ,παίζει και δεκάρι,ενώ γενικότερα αναπτύσει τις ικανότητες του στον άξονα του γηπέδου.

Είναι ένα παιδί με χαμηλό προφίλ που δουλεύει και πρόοδος του φαίνεται….

Η οικογένεια του τον στηρίζει διαχρονικά αφού είναι δίπλα του σε κάθε του αποστολή,με τον πατέρα του Άλκη να έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα για να βρίσκεται δίπλα στον Στέλιο…

Αγαπημένες ομάδες για τον νεαρό η ΑΕΚ  στην Ελλάδα και η Λίβερπουλ στην Αγγλία,ενώ ίνδαλμα του ο Γκαρνάτσο της Λίβερπουλ.

Παρακολουθεί ανελλιπώς ποδοσφαιρικού αγώνες ενώ είναι άριστος μαθητής με γενικό βαθμό πέρσι 18.5.ενώ φέτος τα πάει εξαιρετικά στο σχολείο με 18.7.

Διαθέτει ποδοσφαιρικά στοιχεία που με κατάλληλη δουλειά και καθοδήγηση,μπορούν να γίνουν η βάση για την περαιτέρω εξέλιξη του….

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας και σ αυτό το παιδί να εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα όντας πρώτα καλός μαθητής και καλός χαρακτήρας……

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article