Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο Σουπερλιγκάτος Μπρίτο….

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η νέα ομάδα-έκπληξη του πολύπειρου άσου!!!

Μετά την ενασχόληση του ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρόμητου, ο Εντουάρντο Μπρίτο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση!!!

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος που αγωνίζεται στα τοπικά της Καβάλας προκάλεσε μεταγραφικό… σεισμό, ανακοινώνοτας την απόκτησή του!

Η ανακοίνωση:«Ο Μακεδονικός Αγιάσματος είναι στην ευχάριστη θέση να πυροδοτήσει την βόμβα μεγατόνων ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με τον Εντουάρντο Μπρίτο.

Οι συστάσεις περισσεύουν.

Βιογραφικό με πάνω από 250 εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ, συμμετέχοντας μάλιστα και σε 2 τελικούς Κυπελου Ελλάδος. Διετέλεσε αρχηγός του Ατρομήτου Αθηνών, με συμμετοχές στο Europa League έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο με γκολ και ασίστ.

Άλλη κλάση, βραζιλιάνος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, από τη μεγάλη σχολη του Ρίο Ντε Τζανέιρο.Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας θα έχει μοναδική ευκαιρία να απολαύσει λίγη βραζιλιάνικη αλεγρία προσφέροντας στο Αγίασμα ξεχωριστή ποιότητα και εμπειρία.

Εντουάρντο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού Αγιάσματος, ευχόμαστε επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς και πολύ Joga Bonito.Bem-Vindo».

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr

Share This Article