“Ζυμώσεις, συζητήσεις και διεργασίες”….στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…..

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Διεργασίες,συζητήσεις,και “ζυμώσεις” εδώ και αρκετό διάστημα πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο, για την σύσταση και συγκρότηση συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την ΕΠΣ Κοζάνης.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη(σε 1.5 χρόνο η διεξαγωγή τους),οι πληροφορίες της σελίδας μας, κάνουν λόγω για διεργασίες και συζητήσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου(νέων και παλαιών) και την συγκρότηση νέων συνδυασμών.

Μέχρι αυτή την ώρα….φαίνεται να  δημιουργούνται δύο νέοι συνδυασμοί με πολλά νέα πρόσωπα,και με την συγκρότηση τους να συνεχίζεται, με γοργούς ρυθμούς και με προσεκτικές κινήσεις….

Πολλά νέα πρόσωπα λοιπόν επιθυμούν να εμπλακούν στα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να  διεκδίκησουν μέσω των συνδυασμών τους,στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Κοζάνης θέτοντας την υποψηφιότητα τους,με στόχο να στηριχτούν αυτές από τα ενεργά σωματεία και εγγεγραμμένα στο Εθνικό Μητρώο της Γ.Γ.Αθλητισμού….

Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες νέοι και παλαιότεροι…που θέλουν να δραστηριοποιηθούν για πρώτη φορά αλλά και έμπειρα στελέχη…. στο χώρο του πολύπαθου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,και να προσπαθήσουν να προσφέρουν με την εμπειρία τους,τις γνώσεις τους και τις νέες  ιδέες τους… καθώς και με τα προγράμματα τους στην βελτίωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Άλλωστε με 23 σωματεία που έχουν απομείνει σε Α’ και Β’ Κατηγορία το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο!!!

Κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την πρόθεση τους τόσο από την Κοζάνη όσο και από την Εορδαία να επαναδραστηριοποιηθούν,αλλά καλύτερα να αναμένουμε με πράξεις τις προθέσεις τους και όχι με λόγια…..

Ίδωμεν τα καλύτερα!!!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article