Σίμος Στράντζας: Ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας με ήθος και συνέπεια που “υπηρετεί” τον σε Μακεδονικό Φούφα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η προσφορά του Σίμου Στράντζα στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα  σπουδαία,διαχρονική και ανεκτίμητη.Εδώ και περίπου 8 χρόνια βρίσκεται διοικητικά  στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα δίπλα στον Τάκη Χάϊτα, τόσο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες όσο και στην Γ’ Εθνική που αγωνίστηκε η ομάδα της Εορδαίας με μεγάλη επιτυχία.

Παράγοντας με συνέπεια των λόγων και των πράξεων του,βοήθησε τα μέγιστα μαζί με τους υπόλοιπους της διοίκησης τον Μακεδονικό Φούφα να χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού, όλων των ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου με αξίες αθόρυβος και δημιουργικός.. Αγαπητός και συνεργάσιμος σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Δεν έλειψε σχεδόν ποτέ από παιχνίδι της ομάδας, είτε εντός είτε εκτός…

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τον Σίμο….αλλά γνωρίζω ότι είναι άνθρωπος ήπιων και χαμηλών τόνων και αξίζει σεβασμού.

Η Αθλητική Ανασκόπηση “έζησε” απίστευτες στιγμές κοντά στην ομάδα του Μακεδονικού στην άκρως πετυχημένη πορεία των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία,αλλά γενικότερα και σε όλο το περσινό πρωτάθλημα….και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήταν δίπλα μας.

Η συνεργασία μας με την ομάδα απόλυτα πετυχημένη και ένα κομμάτι αυτής ανήκει στον Σίμο!!!!Ήταν πάντα δίπλα μας να δίνει λύσεις και να μην μας λείψει τίποτε…

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο νέο εγχείρημα και την συμπόρευση Εορδαΐκού – Μακεδονικού Φούφα….γιατί πιστεύουμε στην επιτυχία για το καλό του ποδοσφαίρου της Εορδαίας.

Παράγοντες στα τον Σίμο Στράντζα είναι πολυτέλεια στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Μακεδονίας

Επ;ιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article