Αποστολή του top-sport.gr στον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Μακεδονικό Σιάτιστας – Οι δηλώσεις και το κλίμα πριν το ματς της χρονιάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στην πόλη της Πτολεμαΐδας και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» βρέθηκε το www.top-sport.gr, με αφορμή το μεγάλο «ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα σε Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας και Μακεδονικό Σιάτιστας, για την 23η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00.

Οι ποδοσφαιριστές του κύριου Ιωαννίδη ξεκίνησαν την Δευτέρα 27 Μαρτίου την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή, ο οποίος θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην κάμερα του www.top-sport.gr, μίλησε ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Τσαγκαλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

Επίσης τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Ζαχαρίας, ο οποίος δήλωσε πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι στα ύψη.

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο γιατρός της ομάδα, Δημήτρης Καραδήμος, επισημαίνοντας πως στόχος του Εορδαϊκού είναι να επαναφέρουν την ομάδα εκεί όπου ανήκει.

Το www.top-sport.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας για την άψογη φιλοξενία! Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ VS ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ | ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΓΗΠΕΔΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Δείτε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις:

Δείτε τις φωτογραφίες από την προπόνηση:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article