Αποστολή του top-sport.gr στον Μακεδονικό Σιάτιστας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας – Οι δηλώσεις και το κλίμα πριν το ματς της χρονιάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Σιάτιστας βρέθηκε το www.top-sport.gr, με αφορμή το μεγάλο «ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα σε Μακεδονικό Σιάτιστας

και Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας, για την 23η αγωνιστική του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00.

Εκεί συναντήσαμε τον προπονητή της ομάδας, κύριο Παρασκευά, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι μπήκανε στο τροχιά «ντέρμπι», πραγματοποιώντας την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο λογικά θα βγάλει και τον φετινό πρωταθλητή, που θα λάβει μέρος και στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο www.top-sport.gr μίλησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού Σιάτιστας.

Ο Τάσος Παπουτσίδης αναφέρθηκε πως στο συγκριμένο παιχνίδι θα μετρήσει το πάθος των παιχτών και ποιος το θέλει παραπίνω.

Ο Λάμπρος Καραγιάννης μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά «ας κερδίσει ο καλύτερος», ενώ ο Βασίλης Πολύζος τόνισε πως «τους τελικούς δεν τους παίζουμε αλλά τους κερδίζουμε».

Τέλος ο Θανάσης Ζιάρας δήλωσε πως το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη.

Το www.top-sport.gr ευχαριστεί το Σωματείου του Μακεδονικού Σιάτιστας για την όμορφη φιλοξενία! Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ VS ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ | ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΓΗΠΕΔΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Δείτε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις:

Δείτε τις φωτογραφίες από την προπόνηση:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article