Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Εορδαΐκός 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας χθές (18/2) στο Κεραμίδι Πιερίας απο τον τοπικό “Εθνικό”. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Με το “άδικο” αποτέλεσμα της ήττας επέστρεψε η ομάδα στην Πτολεμαΐδα απο το Κεραμίδι όπου και ηττήθηκε με 1-0.

ΘαΤο αποτέλεσμα αυτό δεν θεωρείται απόλυτα δίκαιο καθώς ο Εορδαϊκός κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχος και πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα επιζητώντας το γκολ της ισοφάρισης που προήρθε από ένα τέρμα που δέχτηκε αρκετά νωρίς μόλις στο 3ο λεπτό μετά από μια “κομπίνα” σε εκτέλεση φάουλ των παικτών του Εθνικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε μια σχετική ισορροπία στο παιχνίδι με τις φάσεις και τις κλασσικές ευκαιρίες να λείπουν και με τον Εθνικό να διαχειρίζεται σχετικά εύκολα το υπέρ του 1-0 και να παίρνει μια πολύ σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Εορδαϊκό. 

H νίκη αυτή φαίρνει μόνο πρώτο τον Εθνικό καθώς ο μέχρι πρότινος συγκάτοικος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας Σβορώνος ηττήθηκε με 2-0 από τον Πιερικό.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της ήττας δεν φαίνεται να ικανοποιεί την ομάδα η οποία θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως “φτηνό” και αυτό που “πονά” περισσότερο την ομάδα δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε.

Το αποτέλεσμα αυτό “φρέναρε” την ομάδα μας και την ανάγκασε σε ήττα μετά τις (7/1), όταν είχε ηττηθεί -και πάλι με άδικο τρόπο- απο τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα με 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα πάρει το άνευ αγώνα τρίποντο επι της αποχωρήσας “Φήκης” και θα της δοθεί η ευκαιρία ανασύνταξης και σκληρής δουλειάς καθώς θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια “φωτιά” με Λευκίμμη και Θεσπρωτό στα οποία το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα είναι αυτό της νίκης.

Πηγή: Φ.Σ.Εορδαϊκός

Share This Article