Στα βαθιά οι νεοφώτιστοι Δαναοί 2000 απέναντι στην Α.Ε Περδίκκα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το δεύτερο παιχνίδι σήμερα Κυριακή διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Καλαμιάς στις 17:00 μεταξύ των νεοφώτιστων στην Κατηγορία Δαναών και της Α.Ε.Περδίκκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες.

Οι νεοφώτιστοι του Παναγιώτη Πολύμερου και Θεοφίλου Παπαδόπουλου μπαίνουν στα “βαθιά” αρχής γενομένης από σήμερα σε ένα πολύ διαφορετικό, ανταγωνιστικό,δυνατό πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας με σκοπό να συνεχίζουν να παίζουν το ελκυστικό και μοντέρνο ποδόσφαιρο,ενώ παράλληλα στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία.

Από την άλλη πλευρά ο Περδίκκας κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα να πρωταγωνιστήσει αφού και ισχυρό ρόστερ διαθέτει και εμπειρία.

Ο κόουτς Γιώργος Θεοδωρίδης ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια της Κατηγορίας και συνέστησε σοβαρότητα και πειθαρχία στους ποδοσφαιριστές του….

Η ομάδα του Περδίκκα κράτησε σχεδόν ολόκληρο το περσινό ρόστερ της ..πλην Ρωμύλου Παπαγαθονίκου,και θέλει να μπει με νίκη και τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ενθουσιασμός απέναντι στην εμπειρία σήμερα στο γήπεδο Καλαμιάς όπως είπαμε στις 17:00 και όσοι πιστοί και λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου “προσέλθετε” και χειροκροτήστε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article