Ενισχύεται σημαντικά ο Γηραιός

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Σε τρεις πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο Ηρακλής θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές του κόουτς Σάκη Τσιώλη αλλά και να εμπλουτίσει το ρόστερ του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη 13/09 και ώρα 16:00 στην Κοζάνη την νεοφώτιστη ομάδα στην Super League 2 δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα,και θα αγωνιστεί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

Οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην απόκτηση των

Νταβίντ Στοΐσεβιτς μεσοεπιθετικός

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ για τον 22χρονο Σερβοαυστριακό χαφ:

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη έκανε η ομάδα μας, καθώς απέκτησε τον Σερβοαυστριακό αμυντικό μέσο, Νταβίντ Στοΐσεβιτς.

Ο 22χρονος παίκτης, με πολλές παραστάσεις από το αυστριακό ποδόσφαιρο, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας σε κρίσιμο ρόλο.

Ο υψηλόσωμος (1,84) 22χρονος ανασταλτικός χαφ αποτελεί επιλογή του Σάκη Τσιώλη, με τον κόουτς να πιστεύει πολύ στην αγωνιστική ποιότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος – παρά το νεαρό της ηλικίας – έχει συγκεντρώσει πολλές αγωνιστικές παραστάσεις.

Έχει αγωνιστεί στις αυστριακές ομάδες Υποδομής της Μπούρμοος, Σάλτσμπουργκ και Άνιφ, για να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο στη Μπισχοσχόφεν, στη ΣΑΚ 1914, ενώ απέκτησε εμπειρίες εκτός Αυστρίας με την τσεχική Μπάνικ Οστράβα και τη σερβική Ραντ Βελιγραδίου, για να επιστρέψει στο αυστριακό ποδόσφαιρο και στην Άνιφ.

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Λύγκας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση του «Γηραιού».

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Θεσπρωτό, στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Κατά τη διάρκεια της καριέρα του πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Ολυμπιακού και Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτή είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του Ηρακλή.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου (12/09/2003) αμυντικού μέσου, Παναγιώτη Λύγκα, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του”.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόν Γκμπενιόν για την ενίσχυση της άμυνάς του.
Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι από φέτος ο Σιμόν Γκμπενιόν, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Ο 30χρονος Τογκολέζος κεντρικός αμυντικός ήρθε στον «Γηραιό» ως ελεύθερος από την Σολέ, με την οποία πέρυσι παραγματοποίησε 22 συμμετοχές σκοράροντας κι ένα γκολ.

Έχει ακόμη περάσει από τις γαλλικές Σαπελέν, Καρκεφού, Επινάλ, Μπεζιέρ, την ισπανική Μιράντες και την Ντινάμο Τυφλίδας από την Γεωργία. Μάλιστα, έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική του Τόγκο 11 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Δυναμική στην “κυανόλευκη” οπισθοφυλακή θα δώσει ο Σιμόν Γκμπενιόν, ο υψηλόσωμος Γάλλος, με καταγωγή από το Τόγκο, στόπερ, με τις πολλές εμπειρίες και από ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Πηγή: Iraklis fc

Επιμέλεια:Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article