Προμήθεια εξοπλισμού 542.000 ευρώ για τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Κοζάνης- Νέα κερκίδα και δημοσιογραφικά στο ΔΑΚ Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΟΑΠΝ, ενέκρινε στο Δ.Σ. ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Κοζάνης, με αντικείμενο την προμήθεια εξοπλισμού γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Κοζάνης.

Η συγκεκριμένη σύμβαση, η οποία αναμένει πλέον την έγκριση και του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, είναι προϋπολογισμού 542.616,56 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ αφορά 16 γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο το Δήμο Κοζάνης

Η σύμβαση προβλέπει προμήθεια εστιών αλουμινίου, δίχτυα, πάγκους ομάδων, διαιτητών, πλαστικών καθισμάτων, μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα με τα παρελκόμενά τους, εξολισμούς άρδευσης και προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED για το φωτισμό των γηπέδων.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας χωριτηκότητας 200 ατόμων για το ΔΑΚ Κοζάνης, η οποία θα τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του γηπέδου, ενώ παράλληλα θα γίνει προμήθεια και προκατασκευασμένου οικίσκου δημοσιογραφικών θεωρείων ο οποίος επίσης θα τοποθετηθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι δύο τελευταίες προμήθειας σαφώς κινούνται προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του ΔΑΚ Κοζάνης, το οποίο χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις ώστε να λάβει την αδειοδότηση που απαιτείται για τη διεξαγωγή αγώνων Super League 2.

Τα γήπεδα στα οποία θα τοποθετηθεί ο συνολικός εξοπλισμός που προβλέπεται από τη σύμβαση είναι:

ΔΑΚ Κοζάνης, Λιάππειο, Στρατιωτικό, Αιανής, Άνω Κώμης, Ακρινής, Αργίλου, Δρεπάνου, Βατερού, Καλαμιάς, Κρόκου, Λευκόβρυσης, Μαυροδενδρίου, Χαραυγής, Ξηρολίμνης και Πρωτοχωρίου.

e- ptolemeos Ζήσης Πιτσιάβας

Share This Article