Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΔΑΚ Κοζάνης…”τρέχουν” τα συνεργεία να προλάβουν!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Οι εργασίες στο ΔΑΚ Κοζάνης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από συνεργεία τα οποία πυρετωδώς εργάζονται από νωρίς το πρωί με στόχο και σκοπό την έγκαιρη αδειοδότηση του συγκροτήματος του Αθλητικού Κέντρου,που παράλληλα θα δώσει και το “πράσινο φως” στην ομάδα της Κοζάνης να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα.

Από νωρίς το πρωί η Αθλητική Ανασκόπηση βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης και σας δίνει με εικόνες τον “οργασμό” εργασιών τόσο στο Κλειστό γυμναστήριο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Τις εργασίες επιθεώρησαν από κοντά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κοζάνης Πάρης Κεντεποζίδης,ο οποίος “τρέχει” με ένα φάκελο στα χέρια,και μιλάει συνεχώς με υπηρεσιακούς παράγοντες και τον επιβλέπων μηχανικό ενώ από τον Δήμο Κοζάνης οι Μάρκος Φλώρος,Ζήσης Μάρας και ο Μίλτος Μαγγιρίδης.

Κλιμάκιο της Δ.Α.Κοζάνης ήταν παρών στο γήπεδο για να ελέγξει τις απαιτούμενες εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη….καθώς έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στο εσωτερικό κλειστό γυμναστήριο αλλά και στο εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο.

Όλοι είναι αισιόδοξοι ότι οι απαιτούμενες παρεμβάσεις θα γίνουν έστω και στο “παρά ένα” για να μπορεί να αδειοδοτηθεί σωστά και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου το ΔΑΚ Κοζάνης,και να μπορέσει η ομάδα της πόλης να το χρησιμοποιήσει σε λιγότερο από 5 ημέρες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της SL2 αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη 227/09 με αντίπαλο τα Χανιά εντός έδρας.

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Φωτογραφίες: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article