Ρίντι Σάλλα για ψηλά σαλόνια……

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Α.Ε.Π.Κοζάνης

Από την πρώτη στιγμή ο Ρίντι Σάλα, μας έχει εντυπωσιάσει όλους. Με πολύ καλή τεχνική, με πνευμόνια…μαραθωνοδρόμου, με άνεση στο σκοράρισμα, παραείναι…πολύτιμος μας παίκτης.

Ο Ρίντι, με λίγες σχετικά εμπειρίες, ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΠ Κοζάνης, από την Καλλιράχη Γρεβενών, θέλοντας, όπως ο ίδιος μας τόνισε, να αρπάξει την ευκαιρία του.

Καθώς στα κρίσιμα χρόνια της εξέλιξης του, είτε λόγω τραυματισμού, ίσως λόγω λάθος επιλογών, δεν μπόρεσε να κάνει το άλμα. Αυτό γιατί βρέθηκε κάποια στιγμή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, κάτι που πολλά παιδιά ονειρεύονται.

Πολυθεσίτης, με ένταση στο παιχνίδι του, κάτι που συναντάς μόνο σε ψηλότερες κατηγορίες, είναι ήδη βαρόμετρο για την ομάδα μας.

Με σκληρή πειθαρχία και αγάπη για αυτό που κάνει, στα 21 του σίγουρα δεν έχει χάσει ακόμα το…τρένο για να ζήσει το όνειρο του που με τα προσόντα του το δικαιούται.
Και είναι αυτό που φυσιολογικά μόνο η ΑΕΠ Κοζάνης μπορεί να του το δώσει.

Ο Ρίντι Σάλλα, από αγάπη στο ποδόσφαιρο, ρίσκαρε πάρα πολύ, καθώς ως καλός μαθητής, κατάφερε και πέρασε στο Φυσικό Πάτρας, αλλά στο δίλημμα, ποδόσφαιρο ή σπουδές, προτίμησε το πρώτο.

Τα πρόσφατα εγκωμιαστικά σχόλια, του σκάουτερ μεγάλης ομάδας που παρακολούθησε το ματς με τον Εδεσσαϊκό, πρέπει να του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article