Παραίτηση του Κώστα Σίκλη από τον Μακεδονικό Φούφα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μετά από 8 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης ενασχόλησης μου,δίπλα  στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ από ενεργό μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας,θεωρώντας ότι έκλεισε ένας κύκλος κοντά στον Τάκη Χάϊτα,τον Σίμο τον Στράντζα και σε όλη την Διοίκηση της ομάδας, στους προπονητές μας,τους ποδοσφαιριστές μας και σε όλους αυτούς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Φεύγω από τον χώρο του ποδοσφαιρου πολύ απογοητευμένος, προβληματισμένος και αηδιασμένος, με την συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων της ΕΠΣ Κοζάνης,που κατά την άποψη μου, έχουν φέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρά πολλά χρόνια πίσω.

Με όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης,δεν δείξανε κανένα σεβασμό στην ομάδα μου…..μια ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που είναι μέλος της Ένωσης και εκπροσώπησε επάξια με την διαχρονική της πορεία τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Μετά από 8 χρόνια δίπλα στην οικογένεια του Μακεδονικού Φούφα,αφιέρωσα όλο τον προσωπικό μου χρόνο και τις περισσότερες ώρες με την ομάδα,τώρα νοιώθω την ανάγκη ξεκούρασης και ηρεμίας.

Η ενασχόληση μου με την ομάδα στέρησε τόσο από μένα όσο και από την οικογένεια μου πάρα πολλά πράγματα.Ήρθε η κατάλληλη στιγμή μετά το τέλος ακόμη μιας χρονιάς να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Χάιτα,όλους όσους στήριξαν αυτή την υπέρβαση που έκανε ο Μακεδονικός Φούφα,ένα μικρό χωριό της Εορδαίας που για αρκετά  χρονιά  εκπροσωπεί επάξια την ΕΠΣ Κοζάνης.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους παράγοντες των ομάδων,τους προπονητές τους ποδοσφαιριστές,και ιδιαίτερα στην μεγάλη μου αγάπη τον Μακεδονικό Φούφα.

Με τιμή

Ο Γεν.αρχηγός του Μακεδονικού Φούφα

Κώστας Σίκλης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article