Χρήστος Ζερβανταρίδης: Η αγάπη μου για την Α.Ε.Π.δεν θα πάψει ποτέ….η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ένα από τα παιδιά που δεν άφησαν την ομάδα της Α.Ε.Π.Κοζάνης ποτέ μόνη της εντός και εκτός είναι ο Χρήστος Ζερβανταρίδης.

Από πολύ μικρός μεγάλωσε και γαλουχήθηκε δίπλα στην ομάδα των Ποντίων, προσφέροντας προσωπική εργασία στο Αθλητικό Ξηρολίμνης που προπονείται κατά κύριο λόγο η Α.Ε.Π.
Γιός του αείμνηστου πρώην Προέδρου της ομάδας Νίκου Ζερβανταρίδη που ”έφυγε” νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων, και άφησε ”διάδοχο” του τον Χρήστο να φροντίζει με όλο το team την ομάδα της Α.Ε.Π.

Ο Χρήστος μετά την χθεσινή ήττα της ομάδας στο γήπεδο της Τρίγλιας από τον Α.Ο.Χανιώτη έγραψε στο προσωπικό του προφίλ

Μετά από την χθεσινή μας ήττα και μετά από συναισθηματική φόρτιση, θα ήθελα να πω λίγα λόγια για αυτή την ομάδα.

Μόνο περήφανος μπορώ να είμαι για την ομάδα μου, που πάλεψε μέχρι τέλος δίκαια χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά,για την παραμονή της στην κατηγορία.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου η οποία έπαιξε τίμια, από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δυστυχώς όμως δεν κερδίζει πάντα ο τίμιος.

Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έδιναν το 100% του εαυτού τους σε κάθε αγώνα, παλεύοντας με τραυματισμούς μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

Η αγάπη μου για αυτή την ομάδα δεν θα πάψει ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.
Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article