Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Σ.Βελβεντό – ΠΑΟΚ Κοίλων

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Αύριο Τετάρτη 20/03/2024 στις 15:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί ο 2ος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης μεταξύ του Βελβεντού και του ΠΑΟΚ Κοίλων.

Στο πρώτο ο παιχνίδι οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά και διάφορα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα προέρχεται από ήττα εντός έδρας με 0-3 από τον Μ.Αλέξανδρο Άρδασσας,παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς να χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Μεγάλο το κίνητρο για την ομάδα του Βελβεντού που αν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του θεσμού,θα είναι ένας από στόχους που θα έχει επιτευχθεί,αφού εδώ και τρεις χρονιές,οι “πράσινοι” φτάνουν στην “βρύση” αλλά νερό δεν πίνουν.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα έχει εδραιώσει την κυριαρχία της στην πρώτη θέση της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης με καταπληκτική φετινή πορεία,με την δουλειά των προηγούμενων ετών να αποδίδει “καρπούς”.

Οι ”ασπρόμαυροι” προέρχονται από μεγάλο “διπλό” μέσα στον Κρόκο με “λυτρωτή” για ακόμη μια φορά τον πρώτο σκόρερ της Κατηγορίας Στάθη Αθανασιάδη.

Στόχος και για την ομάδα των Κοίλων είναι η είσοδος στον τελικό που θα είναι και η πρώτη φορά.

Στο πρώτο παιχνίδι σκόραρε για το Βελβεντό ο αειθαλής Ηλίας Δούμας

ενώ το ματς στα ίσα έφερε στο 94+ ο Στάθης Αθανασιάδης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Κοίλων

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά…και με το ενδιαφέρον του κόσμου να στρέφεται σ’αυτό….

Αύριο το μεσημεράκι λοιπόν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού όσοι “πιστοί προσέλθετε”.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article