ΕΠΣ Κοζάνης: Με 11 ομάδες και όλα τα παιχνίδια σήμερα κάνει πρεμιέρα η Α΄ Κατηγορία

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με 11 ομάδες και όλα τα παιχνίδια να γίνονται σήμερα κάνει πρεμιέρα η Α΄ Κατηγορία στην ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο φετινό πρωτάθλημα απουσιάζει το μεγάλο φαβορί (ίσως λόγω ονόματος ο Εορδαϊκός) και αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Στην πρεμιέρα ο Εορδαϊκός στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στην Γ΄ Εθνική και με νέο προπονητή τον Γιώργο Τσέπουρα που αντικατέστησε πριν λίγες μέρες τον Νίκο Κατακαλίδη (μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο) θα παίξει εκτός με τον Τιτάν Σερβίων και θέλει να μπει με το δεξί.

Ο περσινός πρωταθλητής ΠΑΟ Κοίλων που παρουσιάζεται ανανεωμένος θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό Κοζάνης που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί του Εορδαϊκού.

Στην Πτολεμαΐδα ο Ατρόμητος που έχει υψηλές βλέψεις και έχει κάνει «δυνατές» μεταγραφές θα υποδεχτεί το Βελβεντό σε μια επανάληψη του παιχνιδιού στο κύπελλο όπου η ομάδα της Πτολεμαΐδας κέρδισε με 4-0.

Στην Σιάτιστα ο τοπικός Μακεδονικός θα υποδεχτεί τη νεοφώτιστη αλλά ενισχυμένη στις μεταγραφές Δόξα Βερμίου Πύργων ενώ τέλος στην Λευκόβρυση ο Α.Ε. Κοζάνης θα υποδεχτεί την έκπληξη της περσινής περιόδου ομάδα των Δαναών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας με ώρα έναρξης 17:00 πλην αγώνα των Κοίλων που θα αρχίσει στις 18:00:

Μακεδονικός Σιάτιστας – Δόξα  Βερμίου Πύργων

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης

Α.Ε. Κοζάνης – Δαναοί Κοζάνης

Τιτάν Σερβίων – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Βελβεντό

Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας

Διαβάστε εδώ τους διαιτητές της πρεμιέρας:

Share This Article