Δόξα Βερμίου Πύργων – Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης 4-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα με 4-1 γνώρισαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στους Πύργους απέναντι στην δυνατή Δόξα Βερμίου Πύργων για την 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση 25 λεπτών καθώς οι διαιτητές από την Φλώρινα πίστευαν ότι η ώρα έναρξης είναι στις 16:00 και όχι στις 15:00.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια την νίκη.

Οι Ελπίδες δέχτηκαν ένα “φτηνό” γκολ μόλις στο 4′ αλλά στην συνέχεια ισορρόπησαν και είχαν ένα καλό μισάωρο όπου απείλησαν με ισοφάριση.

Το σκορ άνοιξε με απ’ ευθείας φάουλ ο Χάρης Σιδηρόπουλος στο 4′.

Στο 23′ ο Γκάργκας μπήκε και έσπασε την μπάλα στον Τρέβλα, ο Πουλτίδης τον κλώτσησε εξ’ επαφής αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτυ.

Στο 39′ κόρνερ του Ι. Νίκου, ο Νατσιός απέκρουσε ασθενώς κι ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά το γκολ του Γ. Νίκου με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Βαλαβάνη στο 54′ τελείωσε οριστικά στο παιχνίδι.

Στο 75′ ο διαιτητής για δεύτερη φορά αρνήθηκε πέναλτυ στις Ελπίδες σε ανατροπή του Τρέβλα από τον τερματοφύλακα Κατωτικίδη.

Στο 79′ ο Χάρης Σιδηρόπουλος έκανε χατ-τρικ με εύστοχο πέναλτυ που δόθηκε μετά από σουτ του Χριστοφορίδη στο χέρι του Τσάμη.

Οι Ελπίδες πέτυχαν “το γκόλ της τιμής” στο 86′ με πλασέ του Γιάννη Γκόγκου μετά από ασθενή απόκρουση του Κατωτικίδη σε φάουλ του Γκάργκα.

Δόξα Βερμίου Πύργων (Τάσος Αραμαδανίδης): Κατωτικίδης, Ντίνας (68′ Φερχάτι), Πουλτίδης, Χαριτίδης, Γ. Νίκου (81′ Ιωσηφίδης), Βαλαβάνης (68′ Βασιλειάδης), Σιδηρόπουλος, Ι. Νίκου (68′ Κοτταρίδης), Χριστοφορίδης (81′ Μοσχάκος), Πεσιρίδης.

Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Αποστολίδης (53′ Γκόγκος), Παπαθανασίου, Μπαλτζής (53′ Μαργαρίτης), Μπάλλας (74′ Παπαζήσης), Πεσλής, Γκάργκας, Τρέβλας (84′ Γεωργακάδας), Μούτος (53′ Λ. Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Ιωαννίδης (ΕΠΣ Φλώρινας).

Βοηθοί: Ψαλλίδας – Τέτος (ΕΠΣ Φλώρινας).

Πηγή: aekozanis

Share This Article