Άγγελος Διγκόζης: Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ΑΕΛ

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Κοζάνης, Άγγελος Διγκόζης, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Άγγελος Διγκόζης

«Εύχομαι να έχει υγεία ο άνθρωπος να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο γιατρό το Μπασδέκη, που ήταν εδώ και στα παιδιά στο ασθενοφόρο που προλάβανε πιο δύσκολες καταστάσεις. Εύχομαι να έχει υγεία και να συνεχίζει να ζει τη ζωή του ευχάριστα».

Για το παιχνίδι:

«Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΛ, δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω, πως μας αρέσει το αποτέλεσμα. Χάσαμε από μια ομάδα που ήταν αρκετά καλή σήμερα. Μπορώ να πω στο δεύτερο ημίχρονο και στην κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ενώ δείχναμε ότι πιέζουμε, ότι χάσαμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ.

Εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν μέχρι τώρα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη που έκανε. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Καμπανιακό, από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά, να είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι μέσα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΑΕΛ, για την αναγνώριση στην προσφορά που είχα στην ομάδα. Εύχομαι και πιστεύω η ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια να είναι στην Superleague 1, γιατί πραγματικά εκεί αξίζει να είναι».

Έχετε κάποιον προβληματισμό όταν κοιτάτε στο πάγκο για να αλλάξετε το παιχνίδι. Είστε ικανοποιημένος από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και την ώθηση που δίνουν στην ομάδα;

«Σήμερα μπορώ να πω τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοηθήσανε. Βοηθήσανε πάρα πολύ και ο Καραγιάννης και ο Ψάλτης.

Εντάξει για τα άλλα τρία παιδιά που γίνανε αλλαγή, ήταν πέντε λεπτά δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά έτσι είναι κάποιες φορές πετυχαίνουν οι αλλαγές, άλλες φορές δεν πετυχαίνουνε.

Σήμερα όμως τα παιδιά ήρθαν και βοηθήσανε και νομίζω ότι από αυτούς ξεκινήσανε και από το Ψάλτη και από τον Καραγιάννη, ξεκινήσανε και οι δύο-τρεις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Share This Article