Γ’ Εθνική: Νέα Αρτάκη – Αστέρας Σταυρού 4-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης
ΑΡΤΑΚΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-1: Η ομαδάρα της Εύβοιας πλησίασε κι άλλο τ' όνειρο της SUPER LEAGUE 2!

Απέχει δυο νίκες από τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ακάθεκτη προς τον τίτλο και την άνοδο στη Β’ Εθνική προχωράει η Αρτάκη η οποία νίκησε με το επιβλητικό 4-1 τον Αστέρα Σταυρού και πλέον την ομάδα της Εύβοιας …χωρίζουν δυο νίκες από τ’ όνειρο της SUPER LEAGUE 2, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Πιερικό εκτός έδρας και το πρωτοπόρο Κεραμίδι εντός έδρας στον “τελικό των τελικών” (με την προϋπόθεση να επικρατήσει στην Κατερίνη).

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η Αρτάκη άνοιξε το σκορ στο 9′,  όταν μετά από φάουλ του Ταυταρίδη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Παυλίδης έτρεξε πρώτος στην μπάλα και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 29′ ο Σπηλιώτης έκανε μια ενέργεια από αριστερά, πάτησε περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0.

Μείωσε (2-1) η ομάδα της Φθιώτιδας στο 39′ με πέναλτι του Μιχάλη Φράγκου, μετά από χέρι του Ρέντζα.

Οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο- …ξαναμπήκαν στο ματς, αλλά με άγριες διαθέσεις ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο για το β’ ημίχρονο και η Αρτάκη,ο οποίος στο 56′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιώργου Παυλίδη (σ.σ. εκμεταλλεύτηκε λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ), ο οποίος στην τελική ευθεία προσφέρει στους ερυθροκίτρινους τα “σεντεροφορίσια” γκολ που έψαχναν όλη τη σεζόν. 

Στο 61′ ο Ταυταρίδης εκτέλεσε ακόμη ένα φαρμακερό φάουλ-ασίστ που είναι βούτυρο στο ψωμί των συμπαικτών του και ο Στασινόπουλος με εκπληκτική κεφαλιά μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας “κρέμασε” τον αντίπαλο “πορτιέρο” και έκανε μέσα σε αποθέωση το 4-1.

Στο 82′ ο Παυλίδης άγγιξε το χατ-τρικ όταν από πάσα του Δημήτρη Χατζηστάμου έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Διαιτητής:  Παναγιωταράς(ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Σερεβέτας-Γκούντας (ΕΠΣ Αθηνών).

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας (83′ Μερτύρης), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Στ. Λάμπρου, Παπαδάκης (75′ Χατζηστάμου), Ταυταρίδης, Παυλίδης (83′ Γερογιάννης), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (65′ λ.τ. Σαλπιγγίδης).

Αστέρας Σταυρού (Λέντας): Τσάμης, Αλ. Μαλισσόβας, Μόσχου, Ακάσου, Λάππας (75′ Παλιάκος), Ροντρίγκεζ (75′ Σκούρας), Αυγουστάτος, Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης (80′ Πανουργιάς), Φράγκος (60′ Αλεξίου), Δρόσος (60′ Μανιώτης). 

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Share This Article