Στην Εθνική ομάδα U16 ο Γιάννης Καραγιαννίδης της Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Α.Ε.Π.Κοζάνης:

Χαρά, περηφάνια και συγκίνηση, για όλη την οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, έφερε η πρόσκληση του 15χρονου Γιάννη Καραγιαννίδη στην Εθνική Κ-16.
Ο νεαρός μας άσσος, θα ταξιδέψει την Δευτέρα 1 Μαΐου για Αθήνα, όπου και θα ενσωματωθεί με την αποστολή, για να βρεθεί στη συνέχεια στη Φινλανδία, όπου θα λάβει μέρος η Ελλάδα, σε τουρνουά UEFA 16 Development (εξέλιξης).

Η επιβράβευση για τον μέσο της ΑΕΠ Κοζάνης, ήταν αποτέλεσμα των εμφανίσεων του με την ομάδα μας το τελευταίο διάστημα, καθώς ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας του, ο τεχνικός μας κ. Μπιτσώρης δεν δίστασε να του δώσει φανέλα ακόμα και σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Επιβράβευση όμως και για όλη τη φιλοσοφία του Σωματείου μας, να δίνει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα Γ Εθνικής, που συνήθως αγωνίζονται…παλαίμαχοι.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην εξέλιξη, και όχι μόνο, αυτού του παιδιού.

Η ακαδημία των ΔΑΝΑΩΝ, που αποτελεί μέλος πια της οικογένειας μας, ήταν αυτή που τον στήριξε στα πρώτα του βήματα, ο για χρόνια εργάτης του ποδοσφαίρου και κομμάτι της ΑΕΠ Κοζάνης, Βασίλης Παπαδόπουλος που τον πίστεψε, ο προπονητής κ. Μπιτσώρης που δεν φοβάται να ρισκάρει, ο πρόεδρος κ. Χάρης Παπαδόπουλος μαζί με τον Σάκη Μαρκόπουλο, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και φυσικά όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που λέγεται ΑΕΠ Κοζάνης, παίκτες, γονείς, τεχνικό τιμ και φυσικά Διοίκηση.

Ο Γιάννης Καραγιαννίδης, είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα, αφού ήδη η ομάδα μας, βομβαρδίζεται από προτάσεις εδώ και καιρό από μεγάλα Σωματεία.Και θα κάνει καριέρα καθώς πέρα από το τεράστιο ταλέντο, διαθέτει αξεπέραστο ήθος και ταυτόχρονα είναι και αρίστος μαθητής.

Και διότι στην ΑΕΠ Κοζάνης, γαλουχείται σωστά, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ανθρώπινα, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία που διακατέχει την ομάδα μας.
Και εννοείται ότι αποτελεί μόνο ένα από τα πολλά ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, που βρίσκονται δίπλα μας, παίρνουν τις ευκαιρίες που πουθενά αλλού δεν βρίσκουν και θα ανεβαίνουν τα σκαλιά των επιτυχιών ένα-ένα.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article