Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Με 13 μετάλλια επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα από το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ένωσης Βορείου Ελλάδος

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με 13 μετάλλια επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ από το τρίτο και τελευταίο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το έτος 2023 .

7 Χρυσά 3 Αργυρά και 3 Χάλκινα ο τελικός απολογισμός των 16 αθλητών που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση , μια διοργάνωση που σαν σκοπό έχει να αποκτήσουν εμπειρίες οι αθλητές , να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα , και φυσικά να αποτελέσουν , την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης για το επόμενο έτος.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι οι εξής :

Χρυσό μετάλλιο.
1) Αγνή Κάστα του Γεωργίου.
2) Χρήστος Μάνιος του Νικολάου
3) Ελένη Ντίνα του Λαζάρου
4)Στέλιος Κωστογλίδης του Γεωργίου
5)Γιώργος Νιόπλιας του Χρήστου
6)Κων/νος Ραφαήλ Κλοκίδης του Βασίλη
7) Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου.

Αργυρό μετάλλιο:
1) Αθανάσια Ντινα του Λαζάρου
2) Νέστορας Τούνας του Λαζάρου
3) Κωνσταντίνος Σολακίδης του Χρήστου.

Χάλκινο μετάλλιο
1) Δημήτρης Νιόπλιας του Χρήστου
2) Κωνσταντίνα Αλμασίδου του χρήστου.
3) Παναγιώτης Σακελάρης του Βασίλη.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους, ευχαριστούν τους διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου μας ,Διάφα Αργύρη , Μεχτερίδη Στέλιο,Απόστολο Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνο Σολακίδη,Ραφαήλ Ιωάννη Μαρετη , για την βοήθεια και στήριξη στην διάρκεια της διοργάνωσης στους μικρούς συναθλητές τους.

Και εύχονται σε όλους , καλές γιορτές χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

Share This Article