Πανέτοιμος ο Σβορώνος για το αυριανό παιχνίδι με την Φήκη Τρικάλων

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Να φτάσει στην τρίτη διαδοχική του επιτυχία και να διατηρηθεί στα “υψηλά πατώματα” επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (29/10 – 15:00) στο ” Λάζαρος Ξανθόπουλος ” τον ΠΟ Φήκης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου η οποία προήλθε μάλιστα με μία επική ανατροπή και το σύνολο του Νίκου Θεοδοσιάδη θέλει να επενδύσει πάνω στο ψυχολογικό ” μομέντουμ ” της στιγμής προκειμένου να φτάσει σε μία ακόμη νίκη.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ θα στερηθεί στην αυριανή μάχη τις υπηρεσίες των τραυματιών Σπύρου Μακράκη και Βασίλη Λαγδάρη, καθώς επίσης και τους τιμωρημένους Νέστορα Κωτσιόπουλο και Ραφαήλ Μυστρίδη.
Αντιθέτως για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ” κιτρινόμαυρων”, Στρατός Λάμπογλου και Μάριος Οικονομίκος!

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:
Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Λάμπογλου, Λάμπρου, Μπατζώνης, Ξυδούς, Οικονομίκος, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας.

Πηγή:ΓΑΣ Σβορώνος

Share This Article