Γ’ Εθνική: Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία θέλει η Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να επεκτείνει το αήττητο της σερί στα 3 παιχνίδια (1-1-0) καλείται η Καστοριά, η οποία θα τεθεί αύριο το μεσημέρι (29/10, 15:00) αντιμέτωπη, στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, του Θεσπρωτού, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσπρωτίας όμως μόνο έως εύκολη λεία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς μετά το κακό ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, με 2 σερί ήττες, «μετράνε» μια εξαιρετική συγκομιδή 10 βαθμών (3-1-1), με τη μοναδική τους ήττα σε τούτο το χρονικό διάστημα και πιο πρόσφατη, να είναι αυτήν της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Ζάκυνθο στο νησί του Ιουνίου (4-3) και μάλιστα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ένα ματς στο οποίο έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία. Όπως και η Καστοριά, που αδικήθηκε στο δικό της παιχνίδι απέναντι στη Λευκίμμη (1-1).
Τούτα, τα διατητικά παράπονα, δημιουργούν την υποχρέωση στο ρέφερι της αυριανής συνάντησης Τσιώρη Παναγιώτη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας να είναι ακριβοδίκαιος στις αποφάσεις του, με το μέχρι σήμερα παρελθόν του, σε αυτή τη σεζόν, να δείχνει πως είναι ένας ρέφερι που δεν αφήνει παράπονα στις ομάδες και συμμετέχει σε παιχνίδια που έχουν γκολ (1-2, 1-2, 1-2, 4-1).

Μάλιστα έχει σφυρίξει παιχνίδι και του Θεσπρωτού, όπου το σύνολο του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησε εκτός έδρας της Θύελλας Κατσικά (1-2).
Εν κατακλείδι, το συγκρότημα του Γιάννη Κατσαρού έχει μια δύσκολη αποστολή αύριο στη Θεσπρωτία, οφείλει όμως να πάρει κάτι από το ματς και να «ξεκολλήσει» από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα πιο πρόσφατα ματς δείχνουν πως έχει τα φόντα για κάτι τέτοιο, κόντρα σε μια νεανική και επικίνδυνη ομάδα που απέχει 3 βαθμούς από αυτήν (10 βαθμοί, 3-1-3, 10-10 τέρματα) και η οποία της αρέσει να παίζει όμορφο και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο.

Πηγή:Kastoria fc

Share This Article