Καταιγιστική η Α.Ε.Κιλελέρ..νίκησε εύκολα τον Π.Ο.Ελασσόνας με 5-0 στον τελικό και κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣ Λάρισας

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ξεκίνημα με το δεξί για την Α.Ε. Κιλελέρ που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τώρα ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Την Παρασκευή (1/9) στο Στάδιο Αλκαζάρ, η πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας Α.Ε. Κιλελέρ και ο Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ Π.Ο. Ελασσόνας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό του Super Cup για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ευκαιρίες ήταν λίγες και το σκορ ημιχρόνου 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Κατσάρα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε μέχρι το 53’ να προηγηθεί με 2-0.

Στο 62’ με αφορμή δυνατό τάκλιν του Λαγού, τα «αίματα άναψαν», αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποσοβήθηκε γενική σύρραξη.

Στο 73’ ο Αλτάνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μακρινή μπαλιά συμπαίχτη του και με όμορφη λόμπα νίκησε τον Γούπο που είχε βγει από την εστία του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βαγενάς έκανε το 4-0

Στο 92’ ο Παρασκευούδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το 5-0 για την ομάδα του Κιλελέρ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του τελικού.

Οι φάσεις του ματς

6΄Σουτ του Γκαμπέτα έδιωξε σε κόρνερ ο Μισυρλής. Από την εκτέλεση κόρνερ ο Κριεζής θα σουτάρει με τον Μισιρλή να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.

7’ Σουτ του Τσιάκου μπλόκαρε ο Μισυρλής.

23’ Σουτ του Χασομέρη στα χέρια του Γούπου.

47’ Ο Κατσαμάγκας υπό πίεση και από αρκετά κοντά θα στείλει τη μπάλα άουτ.

48’ Ωραίο σουτ του Χατζησαββίδη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.

49’ Ο Χασομέρης με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του Κιλελέρ.

53’ Ο Τσακίρης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

57’ Δυνατό κοντινό σουτ του Χατζησαββίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γούπος.

73’ Ο Αλτάνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μακρινή μπαλιά συμπαίχτη του και με όμορφη λόμπα νίκησε τον Γούπο που είχε βγει από την εστία του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βαγενάς θα κάνει το 4-0.

Στο 92’ ο Παρασκευούδης έκανε το 5-0 για την ομάδα του Κιλελέρ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του τελικού.

*Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης Μπαρούτας, Τσακίρης, Παπαγεωργίου Αθ. (75’ Παρασκευούδης), Αλτάνης (79’ Φώλιας), Πανταζής (46’ Βαγενάς), Σούμπαση (46’ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου Β. (31’ Μπάρδας).

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Λαγός (64’ Μουλτσιάς), Περτζιόνι (77’ Κωνσταντινίδης), Κριεζής, Καραμούλας, Ζιαγκλιαβός, Ρολντάν, Τσιάκος, Καραγκούνης (58’ Κουκούλης).

Οι απονομές από τον τελικό του Super Cup (PICS)

Η διαιτητική ομάδα του τελικού αποτελούνταν από τους κυρίους Κοντογιώργο Θ., Μάνο Β., Δεδικούση Γ., και την κα Δεληγιάννη Α. σε ρόλο 4ης οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Πηγή: athleticlarissa.gr

Share This Article