Επεισόδια μεταξύ των παιχτών στο «ΑΕΠ Κοζάνης – ΠΑΟΚ Κρηστώνης» που πιάστηκαν στα χέρια μετά το τέλος του αγώνα – Η ένταση και οι αψιμαχίες (video)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Επεισοδιακό τέλος είχε ο αγώνας της Γ Εθνικής Κατηγορίας (2ος Όμιλος) στο ΔΑΚ Κοζάνης, ανάμεσα σε ΑΕΠ Κοζάνης και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παίχτης των γηπεδούχων έβρισε αντίπαλό του και ακολούθησαν σκηνές που δεν πρέπει να βλέπουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Παίχτες και των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, υπήρξαν αψιμαχίες και μεγάλη ένταση  κυρίως στον χώρο του στίβου, με τη μία παρεξήγηση να φέρνει την άλλη.

Οι ψυχραιμότεροι με την συνδρομή της αστυνομίας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τη κατάσταση, η οποία έδειχνε πως ξεφεύγει, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει από μία κόκκινη κάρτα σε ΑΕΠ Κοζάνης και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για όσα διαδραματίστηκαν.

Να τονίσουμε πως στο 70′ λεπτό υπήρξε ένταση αρκετών λεπτών στην κερκίδα, ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο ομάδων, με το ματς να «μυρίζει» μπαρούτι.

Δυστυχώς θλιβερές εικόνες, που δεν τιμάνε κανέναν, αντιθέτως γυρίζουν το ποδόσφαιρο σε άλλες εποχές. Κρίμα…

Δείτε το βίντεο του www.top-sport.gr:

Πηγή: Topsport Kozani

Share This Article