Νέος γυμναστής της Καβάλας ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης…. παρελθόν από τους Αργοναύτες ο Γιώργος Ιορδανίδης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη διάλεξε η Διοίκηση της ομάδας με την σύμφωνη γνώμη του κόουτς Τίμου Καβακά να είναι ο νέος γυμναστής του Α.Ο.Καβάλα για την φετινή περίοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης από τους κορυφαίους προπονητές – γυμναστές στο είδος του,βρήκε το νέο του “λιμάνι” στους Αργοναύτες μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα της Κοζάνης την περσινή αγωνιστική περίοδο δίπλα στον Σάκη Παπαβασιλείου.

Φέτος ο στόχος του πρωταθλητισμού και της ανόδου στην Super League 2 είναι μονόδρομος για τους “Αργοναύτες” για αυτό και ο σχεδιασμός απαιτεί άκρως επαγγελματικές επιλογές και κινήσεις.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Ιορδανίδης που βοήθησε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της Καβάλας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Αργοναύτες και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του….Μνηστήρες αρκετοί για την ποιότητα και το ήθος του ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Γιώργου Ιορδανίδη που σύντομα θα βρει την νέα του ποδοσφαιρική “στέγη”.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article