Γ’ Εθνική: Το “ευχαριστώ” του κόουτς Γιάννη Κατσαρού στην Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του κόουτς Γιάννη Κατσαρού και η θέση του για τη λύση της συνεργασίας, μετά από τέσσερις μήνες, με την ομάδα της Καστοριάς:

«Μετά την αποχώρησή μου από την ομάδα της Καστοριάς ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να εργαστώ σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον κόσμο και γενικότερα την κοινωνία της πόλης που με έκανε να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου.

Σίγουρα θα ήθελα να ολοκληρώσω το έργο μου και την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι με πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση για τον περαιτέρω αγωνιστικό σχεδιασμό οπότε και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας.

Με πολλή δουλειά και κόπο μέσα στο γήπεδο καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, να παίρνουμε τα εύσημα σχεδόν κάθε Κυριακή από την πλειονότητα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Εορδαϊκό, ο σύλλογος να βρίσκεται στο 100% εντός του στόχου που ορίστηκε το καλοκαίρι σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Εύχομαι οι προσπάθειες και ο κόπος του προηγούμενου διαστήματος, στο τέλος να ανταμειφθούν. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανειδείν».

Πηγή: Kastoras football

Share This Article