Πρωτοπόρος με τον Πανιώνιο στην Γ’ Εθνική ο Κοζανίτης Πάρις Λεωνιδάκης, βοηθός προπονητή και στενός συνεργάτης του Κ. Γεωργιάδη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μία εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η ιστορική ομάδα του Πανιώνιου, στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνική Κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό τους 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ξεκάθαρος στόχος του Συλλόγου είναι η άνοδος στην Super League 2, το οποίο θα επιτευχτεί εάν τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, η διοίκηση επέλεξε για προπονητή τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη, ο οποίος είχε προτείνει ως βοηθό του και στενό συνεργάτη τον Κοζανίτη Πάρι Λεωνιδάκη, με τον τελευταίο να «δίνει τα χέρια», ξεκινώντας άμεσα δουλειά.

Ο Πάρις μετακόμισε στην Αθήνα, αφού του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί και να συνεισφέρει σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, με στόχο ο Πανιώνιος να «ανοίξει και πάλι τα φτερά του» για τις πιο υψηλές κατηγορίες.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος, απολαμβάνοντας την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το www.top-sport.gr του εύχεται να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέση για την φετινή χρονιά και να πάει ακόμα ψηλότερα τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article