Αντιεθνικά συνθήματα από οπαδούς του Τηλυκράτη καταγγέλει ο Αιολικός Μυτιλήνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Αιχμές για μερίδα φιλάθλων στην Λευκάδα από ανθρώπους του Αιολικού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αιολικός μετά το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα.

Η ανακοίνωση:

Ο Αιολικός εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του χθεσινού αγώνα 11/6 αγώνα απέναντι στον Τηλυκράτη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μειωτικά σχόλια που ακούστηκαν από την κερκίδα στη διάρκεια της αναμέτρησης κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας.Μερίδα φιλάθλων του Τηλυκράτη αποκάλεσε “Τουρκαλάδες” τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, κάτι που πέρασε ξεκάθαρα μέσα από την μετάδοση του αγώνα. Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός συγχαίρει δημόσια τη διαιτητική τριάδα των κ.κ. Κωστούλα, Νούσια και Αθανασίου από την Άρτα, για την εξαιρετική τους απόδοση σε ένα τόσο κομβικό ματς στην υπόθεση της ανόδου προς τη Super League 2.

Ευχαριστούμε επίσης τους διοικούντες τον Τηλυκράτη Λευκάδας για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην υπόλοιπη διαδικασία των Playoffs.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για μερίδα φίλων του Τηλυκράτη στην κερκίδα. Παρότι αντιλαμβανόμαστε την πίκρα τους, τα μειωτικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές μας στη διάρκεια του αγώνα και οι υποτιμητικές αναφορές τους ακόμα και σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας, δεν τιμούν σε καμία περίπτωση την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει ο Τηλυκράτης.

Πηγή:Fasebook Αιολικός https://www.aiolikos.gr/anakoinosi-gia-diaitisia-kai…/

Share This Article