Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα γνώρισε ο Καμπανιακός, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος του Bορείου Ομίλου της Super League 2, εντός έδρας από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-1.

Το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών έσπασε σήμερα στην Χαλάστρα με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να μπαίνει στο 7′ λεπτό.

Σε ένα παιχνίδι όπου έλειψαν οι πολλές φάσεις και κυριάρχησαν οι μονομαχίες και η σκοπιμότητα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μπούζα νωρίς στο παιχνίδι και να διατηρήσουν το υπέρ τους 0-1 έως την λήξη του.

Ο Καμπανιακός παρότι είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Τσέλιου. Το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη δεν έβγαλε την ενέργεια και την ένταση των τελευταίων παιχνιδιών με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να τερματίσει στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης (67′ Παπακωνσταντίνου), Πόζογλου (55′ Μάνιος), Μπούσης, Ν. Καθάριος, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα (67′ Ταΐρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος (79′ Παπαδάκος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (66′ Ζάγγος), Κορέλας (66′ Κοκκίνης), Μπούζας, Κονίλιο.

Πλέον οι ομάδες χωρίζονται στα γκρουπ προβιβασμού και υποβιμασμού, πλην φυσικά του Απόλλωνα Πόντου που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Οι ομάδες μπαίνουν στα μίνι πρωταθλήματα με τους μισούς βαθμούς. Αν οι μισοί βαθμοί μιας ομάδας στην κανονική διάρκεια βγάζουν δεκαδικό αριθμό, τότε θα μπει στο πρωτάθλημα με τον επόμενο ακέραιο.

Τα playoffs και τα playouts θα γίνουν σε δέκα αγωνιστικές, με τα playoffs να έχουν δύο ρεπό.

Στα playouts υποβιβάζονται στην Γ Εθνική οι τρεις τελευταίες ομάδες. Η ΑΕΚ Β’ που συμμετέχει στα playoffs δεν έχει δικαίωμα προβιβασμού, αντίθετα ο ΠΑΟΚ Β’ που είναι στα playouts μπορεί να υποβιβαστεί.

Η τελική επικύρωση της βαθμολογίας θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και ακολούθως θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγωνιστικών των μίνι πρωταθλημάτων.

Share This Article