Ακόμη μια ματαίωση αγώνα στην Γ’ Εθνική και τον 3ο Όμιλο…δεν κατεβαίνει η Χαλκίδα να αγωνιστεί στην Ζάκυνθο..

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ακόμη μια ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας,η ομάδα της Χαλκίδας ενημέρωσε με έγγραφο της ότι αδυνατεί να μεταβεί στην Ζάκυνθο στο παιχνίδι της Κυριακής ως φιλοξενούμενη της Ζακύνθου….

Έτσι η ομάδα της Ζακύνθου θα πάρει με 3-0 άνευ αγώνα το παιχνίδι αλλά η υπόθεση σωτηρία δεν είναι πια στα “χέρια” της.Εξαρτάται πλέον από τα υπόλοιπα ζευγάρια που αγωνίζονται στον 2ο,3ο,4ο και 5ο Όμιλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Χαλκίδας

“Bρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε εγγράφως ότι δεν θα καταφέρουμε να μεταβούμε στο νησί της Ζακύνθου για να αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα, την Κυριακή 30 Απριλίου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης. “

“Δυστυχώς η ομάδα μας εχει υποβιβαστεί στην Α’ Τοπική Κατηγορία της Ένωσης Εύβοιας τους τελευταίους δύο μήνες περίπου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δώσαμε μεγάλο αγώνα προκειμένου να συμμετάσχουμε μέχρι και σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, αναγκαζόμενοι να κάνουμε ταξίδια με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και με τεράστια έξοδα μετακινήσεων, σεβόμενοι τους θεσμούς και τον φίλαθλο κόσμο.”

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα το ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας μας μειώθηκε για διάφορους λόγους (αποχωρήσεις και τραυματισμοί παικτών) και αποτελείται από 13-14 ποδοσφαιριστές (όπως φαίνεται και στα φύλλα αγώνα ) με την συμμετοχή 7 νεαρών ποδοσφαιριστών. Και η ομάδα μας δεν διαθέτει τμήμα υποδομών που θα μπορούσαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, παρά μόνο κατηγορίας κ12.”

Στην συνέχεια η επιστολή κάνει λόγο για οικονομικά προβλήματα κυρίως προς τρίτους αλλά και τραυματισμούς παικτών

Kαι η επιστολή τελειώνει ώς εξής:

“Mετά από όλα αυτά τα γεγονότα, είναι αδύνατο να συμμετέχουμε στον ανωτέρω αγώνα, έχοντας 8 ποδοσφαιριστές ικανούς να αγωνιστούν. Δεν τιμά κανέναν, και δεν μπορούμε να είμαστε συμμέτοχοι σε ποδοσφαιρική φαρσοκωμωδία. Είναι κάτι το οποίο δεν αντιπροσωπεύει τα ποδοσφαιρικά μας ιδεώδη.”

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article