Γ’ Εθνική:Kάλεσμα της διοίκησης της Καστοριάς στον φίλαθλο κόσμο της…

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

“Νυν υπέρ πάντων ο Αγών” – Κάλεσμα της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς, για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Σβορώνο.

Αύριο Κυριακή 30 Απριλίου 2023, η ομάδα μας, η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, δίνει την τελευταία παράσταση για φέτος στο Δ.Α.Κ. Τον τελευταίο κρισιμότατο αγώνα εναντίον του ΓΑΣ Σβορώνου, η έκβαση του οποίου, θα κρίνει «εν πολλοίς» την σωτηρία της ομάδας μας.

Είναι και το τελευταίο για φέτος κάλεσμα προς όλους εσάς, τον κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΡΑΣ μας, τον 12ο παίκτη. Την Κυριακή στις 16:00, δίνουμε και την ψυχή μας παίκτες και κόσμος για τη νίκη.

Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι, διοίκηση, παίκτες και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα και η ιαχή ΚΑΣΤΟΡΙΑ να δονήσει την ατμόσφαιρα. Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε φτερά στα πόδια των παικτών μας και να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση, για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Όλοι μαζί δίπλα στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας.

Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι,για την κατάκτηση των τριών πολυτιμων βαθμων. Ο δρόμος προς την καταξίωση δεν είναι εύκολος. Όμως τα ιερά «ερυθροκίτρινα» χρώματα έχουμε υποχρέωση όλοι μας διοίκηση και κόσμος να τα υπηρετήσουμε. Μέχρις εσχάτων. “Νυν υπέρ πάντων ο αγών”
Πάμε Γερά Καστοριά

Share This Article