Η μεγάλη ανατροπή της Α.Ε.Π.Κοζάνης που δεν τα παρατάει …και οι “τέσσερις” τελικοί!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μ’ ένα σπουδαίο και ταυτόχρονα ονειρικό «τρίποντο» έφυγε από την Ελασσόνα η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, που δηλώνει δυναμικό παρών,και δείχνει πως δεν θα τα παρατήσει μέχρι τέλους!

Οι «Πόντιοι» μπορεί να έχαναν μέχρι και το 90ο λεπτό της αναμέτρησης με σκορ 2-1 από τους «μπλε», αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όχι μόνο να ισοφαρίσουν (2-2) με τον Λάντζιο, αλλά να πάρουν τελικά και τη νίκη (2-3), χάρις στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε ο Ρίντι Σάλλα! Να τονίσουμε πως το σκορ είχε ανοίξει ο Ποσινακίδης.

Μιλάμε για μία απίστευτη και «παλικαρίσια» ανατροπή, η οποία κρατάει στο παιχνίδι της παραμονής τους «βυσσινή». Να θυμίσουμε πως προπονητής της ομάδας πλέον είναι ο κύριος Σάββας Μπιτσώρης, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μαξιμιλιάνο Βιέρα.

Οι «πιτσιρικάδες» της ΑΕΠ Κοζάνης, σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους παίχτες, έχουν δείξει πως «κυνηγάνε» όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι που τους δικαιώνει, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στην Ελασσόνα.

Η ψυχολογία πλέον είναι με το μέρος τους, αφού δεν είναι μόνο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που κατέκτησαν, αλλά μπορούν να κοιτάζουν με αισιοδοξία τους «τελικούς» που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Και όλα αυτά, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος Όμιλος), με αρκετές ομάδες να δίνουν μία «πραγματική» μάχη, για να αποφύγουν τις τελευταίες πέντε θέσεις της βαθμολογίας, οι οποίες οδηγούν σε υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Το συγκρότημα της ΑΕΠ Κοζάνης, έχει να παίξει ακόμα δύο εντός έδρας παιχνίδια και δύο εκτός έδρας, εκεί όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «Ποντίων» μέχρι το τέλος:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος)

23η Αγωνιστική (8 Απριλίου)

ΑΕΠ Κοζάνης – Εδεσσαϊκός

24η Αγωνιστική (12 Απριλίου)

Δωτιέας Αγιάς – ΑΕΠ Κοζάνης

ΑΕΠ Κοζάνης – Καστοριά

25η Αγωνιστική (23 Απριλίου)

26η Αγωνιστική (30 Απριλίου)

Α.Ο. Χανιώτης – ΑΕΠ Κοζάνης

Γράφει ο Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article