“Χρυσή” ισοπαλία για τον Εορδαϊκό κόντρα στον Αστέρα Σταυρού με «ήρωα» τον πορτιέρο Δημητριάδη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχτηκε ο Εορδαϊκός κόντρα στον Αστέρα Σταυρού, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας,έχοντας «ήρωα» τον Δημητριάδη, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 96′ λεπτό, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους, ο Εορδαϊκός φιλοξένησε τον Αστέρα Σταυρού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να είναι λίγο καλύτερη στο επιθετικό κομμάτι, χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, παραλίγο να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Τρύφωνας Δημητριάδης, ο οποίος απέκρουσε όχι μόνο το πέναλτι του Κακκάβα στο 96’λεπτό, αλλά και στη συνέχεια της φάσης έκανε και δεύτερη απόκρουση στον ίδιο παίχτη, με όλη την ομάδα των «πρασίνων» να πέφτει πάνω του, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έγινε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ λεπτό με αυτογκόλ του Πούλιου, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά το γύρισμα του Αντωνόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 0-1 του Αστέρα Σταυρού.

Ο Εορδαϊκός βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 42′ λετπό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκολλι.

Στο 95′ λεπτό, ο Φράγκος θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Γιάννη Κακκάβας το εκτέλεσε, ο Δημητριάδης το απόκρουσε, ενώ στη συνέχεια της φάσης και πάλι ο Κακκάβας θα σουτάρει από κοντά, με τον Δημητριάδη να αποκρούει και πάλι, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εορδαϊκό.

Την επόμενη αγωνιστική,την προσεχή Τετάρτη 04/10 ομάδα του κύριου Κατακαλίδη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Σβορώνο

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article