Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας Καστοριά – Παναθηναϊκός 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Πρώτο δείγμα θετικό. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που βγήκε από το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Καστοριά με την ομάδα Κ 19 του Παναθημαικού, σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στις 18:15, στο Δ.Α.Κ Καστοριάς.

Η Καστοριά έχοντας μόλις 8 μέρες προετοιμασίας εκμεταλλευτηκε το γεγονός της παρουσίας της ομάδας της Κ 19 του Παναθημαικού στο Βελβενδο της Κοζάνης για την προετοιμασία της κι έκλεισε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έτοιμοι, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο αφού έχουν στα πόδια τους δύο εβδομάδες επιπλέον προετοιμασίας. Έτσι στο 3′ το σουτ του Σπαθάρη εφυγε άουτ. Στο 8′ το σουτ του Δεληζήση μπλόκαρε ο Κοντογιώργης. Στο 11′ ο Λάζαρης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), για τους φιλοξενούμενους. Στο 13 ‘ το σουτ του Γεωργουλάκη, μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Τσαρούχας. Στο 16’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαρούχα, η μπάλα πήγε στον Πάλλα, που τροφοδότησε με κεφαλιά τον Τσελεπή, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 34 ‘ το πλασέ του Πάλλα απέκρουσε ο Κοντογιώργης. Στο 41’ ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Τσάνι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 45 ‘ το πολύ ωραίο σουτ του Ρομάνο εξουδετέρωσε εκπληκτικά ο Τσαρούχας.

Στο 59′ ο Παπαγεωργίου δεν μπόρεσε να βρει με διπλή προσπάθεια τον Πάλλα, σε πλεονεκτική θέση αφού τον κόντραραν οι αμυντικοί κι απομακρυναν τη μπάλα.
Στο 60 ‘ ο Μανακίτσας απέτυχε σε διπλή προσπάθεια να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων, αφού τα απανωτά σουτ του, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 65′ το σουτ του Μπακαβέρου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δήμα. Στο 68′ το σουτ του Κλάψα έφυγε άουτ, λίγο πιο πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών της εστίας της Καστοριάς. Στο 77’ ο Νώτης με πλασέ έκανε το 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπακάλης με βοηθούς τους κ. κ. Πανταζή και Τσάγγα, άπαντες της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις;:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας (46′ Δήμας), Κωνσταντίνου (63′ Σαββόπουλος Κυρ.), Μωυσιάδης, Μαγγίζης, Γκέγκας (83′ Νανάς), Δεληζήσης, Τσελεπής (63′ Σαχινίδης), Μανακίτσας (71′ Αφεντουλιδης), Πάλλας (63′ Σβίρος), Παπαγεωργίου (75′ Σταμούλης), Τσάνι

Παναθηναϊκός Κ 19: Κοντογιώργης, Σκαρλατίδης, Κοκκάκης, Πιτσώτης, Κάτρης, Λιατίφης, Γεωργουλάκης, Βαγιανίδης, Λάζαρης, Σπαθάρης. Ρομάνο

Έπαιξαν επίσης και οι Ζώγας, Ντέλας, Κλάψας, Ορμενάι, Νώτας, Νικολετόπουλος, Λιναρδάκης, Αποστόλου, Μπακαβέρος, Παντελόπουλος.

Share This Article