Φιλικός αγώνας: Πανσερραϊκός – Κοζάνη 0-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με ευκαιρία την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 1 και SL 2, λόγω των υποχρεώσεων των Eθνικών ομάδων, η ομάδα της Κοζάνης έδωσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην ομάδα του Πανσερραϊκού, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας.

Το  τεχνικό τιμ της κάθε ομάδας εδωσε κυρίως χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά επισήμων συμμετοχών στα πόδια τους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 0-0.

Ο ρυθμός του αγώνα κινήθηκε σε επίπεδα φιλικού, με τον δυνατό αέρα να κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών.

Η ομάδα της Κοζάνης είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες προς τον τέλος του αγώνα με τους Ζαρίκο σε μοναδικό τετ α τετ και τον Γραμμένο με εξαιρετική προσπάθεια και γυριστό σουτ λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανσερραϊκος ειχε δοκάρι με τον Σοφιανό, και ευκαιρία με τον Μούργο.

Οι άνθρωποι του Πανσερραικού με χαρά υποδέχθηκαν γνώριμα πρόσωπα, όπως τον άλλοτε τεχνικό τους Άγγελο Διγκόζη και τον μέχρι τον Σεπτέμβριο ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπύρο Νάτσο, ενώ η ομάδα μας συνάντησε τον περσινό ποδοσφαιριστή της Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ανέλαβε Team Manager στον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της Κοζάνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ομάδα του Πανσερραϊκου για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας.

Η ομάδα μας είχε ρεπό την Κυριακή και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’.

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Μούργος, Τομάς, Μασκανάκης, Μπαϊροβιτς, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσιλιγγίρης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Βιτόρ(Κ19).

Εκτός φιλικού αγώνα έμειναν οι Χοβάν, Χάγιεκ, Ντάνκερλουι, Μπεργκστρεμ, Μορέιρα, Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Αυλωνίτης, Στάϊκος, Γούλερι και φυσικά οι διεθνείς Πηλέας, Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ, Στίνα.

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης):

Α’ Ημίχρονο – Καραγκιόζης, Τρομπούκης, Τζημόπουλος, Κούφας, Ίτσιος, Δόρης, Ασλαμπάλογλου, Ψάλτης, Σιατραβάνης, Ποζατζίδης, Αποστολίδης

Β’ Ημίχρονο– Μπλατσιώτης, Τρομπόυκης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Παπαδόπουλος, Νάτσιος, Βοριαζίδης, Καλλέργης, Γραμμένος, Ζαρίκος. Εκτός φιλικού αγώνα έμειναν οι Bogdanovic, Κοροβέσης, Καραγιάννης, Κανούλας, Ελ ντρίσι, Αναστασόπουλος, Τάτσης

Share This Article