Φιλική νίκη του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας επί των Πύργων (φώτο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε τους Πύργους με 3-2.

Ο ενισχυμένος Ατρόμητος έδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και θα είναι στις πρώτες θέσεις ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και η ομάδα των Πύργων που μπορεί να είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Μαυροματίδης με ατομική προσπάθεια στο 7ο ενώ ο ίδιος με όμορφο πλασέ στο 37ο έκανε το 2-0. Οι Πύργοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Σιδηρόπουλου στο 40ο και του Βλάχου στο 43ο.

Στο 2ο ημίχρονο λόγω των αλλαγών ο ρυθμός έπεσε και στο 73ο ο Γ. Κωνσταντινίδης με πλασέ έκανε το 3-2.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας(Κώστας Καπετάνος): Μήτκας, Μπεσπάρας, Κούσης, Σωτηριάδης, Λιάμης, Σίσκος, Καλογιαννίδης, Δημητρίου, Ξανθόπουλος, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

Έπαιξαν ακόμα οι Κωνσταντινίδης, Βασιλειάδης (Τ), Καϊσίδης, (Τ), Εμμανουήλ, Ραμπίδης, Πουλτίδης, Γάκης, Δαβίτης, Παπαδόπουλος.

Δόξα Βερμίου Πυργών(Τάσος Αραμαδανίδης): Τσιτλαχίδης, Χριστοφορίδης, Χαριτίδης, Τσαγκαλίδης, Γιωρ. Νίκου, Γιορεντζίδης, Π. Γκιούρος (Δ), Π. Γκιούρος (Β), Βλάχου, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος. Έπαιξαν ακόμα οι Σίλιαν, Οργκίτο, Βαγγόπουλος, Σιούμπουρας (Τ), Βαλαβάνης (Τ), Ντίνας, Δασκαλίδης, Γιαν. Νίκου, Σιδηρόπουλος.

Share This Article