Φιλική νίκη με 1-4 στο Αιγίνιο ο Σβορώνος

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο ΓΑΣ Σβορώνου πέτυχε μια ευρεία νίκη με 1-4 επί του φιλόδοξου Αιγινιακού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Θεοδοσιάδη έδειξαν ότι μέρα με τη μέρα ανεβάζουν όλο και περισσότερο στροφές, βελτιώνοντας το παιχνίδι τους αλλά και τα τρεξίματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα του Σβορώνου παρουσίασε μία πολύ γεμάτη εικόνα στο τερέν, είχε εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας ενώ έφτασε και στην παραγωγή πολλών τελικών προσπαθειών καθώς και στην επίτευξη τεσσάρων τερμάτων κόντρα σε έναν αντίπαλο που φιλοδοξεί και φέτος να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Μπατζώνης ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα μόλις 36 λεπτών αξιοποιώντας δύο τρομερές ασίστ του Ραφαήλ Μυστρίδη στο πρώτο ημίχρονο.
Ο νεαρός φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με αριστερό πλασέ εντός περιοχής.

Ο ΓΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του στο 30′ όταν μετά από καταπληκτική ομαδική συνεργασία, ο Λαγδάρης έπαιξε για τον Κυπαρίσση που τροφοδότησε με τη μία τον Μυστρίδη και εκείνος επίσης χωρίς χρονοτριβή, πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Μπατζώνη ο οποίος έφυγε μόνος του στο τετ-α-τετ και τελείωσε τη φάση με το δεξί στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36′ έπειτα από νέα υποδειγματική πάσα του Μυστρίδη για τον Μπατζώνη στη δεξιά πλευρά, ο νεαρός επιθετικός διήνυσε ορισμένα μέτρα με τη μπάλα φτάνοντας έως τη μεγάλη περιοχή και με άψογο δεξί πλασέ στη γωνία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 , πετυχαίνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

Ο Αιγινιακός στις αρχές του δευτέρου μέρους (58′) έφτασε στη μείωση του σκορ με το δυνατό σουτ του Σίμου Παπαδόπουλου λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο ΓΑΣ στο τελευταίο ημίωρο του ματς εκμεταλλεύτηκε τις αργές επιστροφές των γηπεδούχων στην άμυνά τους, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες επιθέσεις με υπεραριθμία αλλά και πολλές ευκαιρίες, αξιοποιώντας μία εξ αυτών.

Στο 73′ η ομάδα μας έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Κυρτέγο από τη δεξιά πλευρά και εκείνος “έσπασε” τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Κατσιάκη ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ανοίγοντας και ο ίδιος λογαριασμό (έστω και ανεπίσημα) με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος) : Κουγιομτζόγλου, Αβραάμ, Κακατάτσιος, Μπουρανής, Δαραής, Κοσμίδης, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Καπετάνος, Τασιώνας, Παρδάλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεωργιάδης, Μαλέσιος, Καταχιώτης, Σαββίδης, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Φιρινίδης, Εμμανουηλίδης, Κόλα.

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης, Βούλγαρης, Κοντοθανάσης, Μυστρίδης, Βύρος, Ξυδούς, Μπατζώνης, Κυπαρίσσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζωγράφος, Μάλα, Φυτόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Κυρτέγος, Δεμηρτζόγλου, Φωκαΐδης, Ίτσιος, Κατσιάκης, Δημηνάς, Χανδόλιας.

Επιμέλεια: www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article