Το “buzzer beater” του Στέφανου Τσιφτσιάν..στο 120′ λεπτό της παράτασης…

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

«Μεθυσμένη πολιτεία» θύμιζε σήμερα το Βελβεντό, μετά την τεράστια πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι «πράσινοι» πήρανε μία «παλικαρίσια» πρόκριση επί του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κερδίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό με σκορ 3-2, όπου σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρώτου ημιτελικού (1-1), κέρδισαν το «χρυσό» εισιτήριο του τελικού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας.

Για να έρθει αυτή η πρόκριση, χρειάστηκε το «buzzer beater» του 17χρονου Στέφανου Τσιφτσιάν, στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, ο οποίος μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μέτκο, με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτσικου, πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με τους συμπαίχτες του και τους φιλάθλους του Βελβεντού, σ’ ένα απίστευτο φινάλε που «έσπασε καρδιές»!

Μάλιστα το Βελβεντό βρέθηκε δύο δορές πίσω στο σκορ, βρίσκοντας τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα να ισοφαρίσει και τις δύο φορές, πετυχαίνοντας και την ανατροπή, με «ήρωα» τον Τσιφτσιάν, ο οποίος δεν πέτυχε μόνο το νικητήριο γκολ, αλλά είχε ισοφαρίσει και σε 2-2, περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι!

Πραγματικά «μαγική» στιγμή για τον «πιτσιρικά»!

Δείτε το βίντεο του www.top-sport.gr με το νικητήριο γκολ και τους πανηγυρισμούς:

Επιμέλεια – Φωτογραφίες – Βίντεο: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article