Το Σάββατο 10/8 ξεκινάει την προετοιμασία του ο Ερμής Αμυνταίου

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Είναι περίεργο πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές. Ο Ερμής Αμυνταίου που δεν μπόρεσε να ανέβει μέσω των μπαράζ στην Γ΄ Εθνική και ετοιμαζόταν να αγωνιστεί και πάλι στην Α΄ ΕΠΣ Φλώρινας κλήθηκε να πάρει μέρος τελικά στην Γ΄Εθνική απόρροια των πολλών αρνήσεων συμμετοχής από άλλες ομάδες.

Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη αφού άλλο μέγεθος η Α΄ ΕΠΣ Φλώρινας και άλλο σε όλα τα επίπεδα η Γ΄ Εθνική.

Η διοίκηση του Ερμή αφού τα ζύγισε αποφάσισε να το τολμήσει και έτσι το Σάββατο 10 Αυγούστου η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Στο πάγκο θα έχουμε αλλαγή αφού στη θέση του Γ. Έλκα ήρθε ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής ο Γιώργος Ιωαννίδης ο οποίος είναι αποφασισμένος να πετύχει και να παρουσιάσει μια καλή ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο όπως είχε κάνει και με τον Εορδαϊκό 2 χρόνια πριν.

Από εκεί και μετά η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν θέλει να ανακοινώσει κάτι πριν είναι οριστικό αυτό.

Η ομάδα έχει κλείσει φιλικά με Αστέρα Καισαριανής στις 18/8 και ΠΑΟΚ Κ19 στις 21/8 παιχνίδια που θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο Ε. Παντελίδης.

Η ομάδα του Ερμή σε αυτό το εγχείρημα θέλει να έχει κοντά της και τον κόσμο του Αμυνταίου σε ένα πρωτάθλημα όπου η έδρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Share This Article