Την Τετάρτη 11/10 η Κοζάνη υποδέχεται τον Μακεδονικό με μοναδικό στόχο και σκοπό την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την Τετάρτη 11/10 και ώρα 16:00 συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Super League 2 με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η Κοζάνη υποδέχεται στο γήπεδο της τον Μακεδονικό σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η γηπεδούχος ομάδα του Άγγελου Διγκόζη δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα ώντας νεοφώτιστη στην Super League 2 με δύο ήττες…με Αιολικό εντός με 1-2 και με ήττα εκτός 1-0 στο γήπεδο Καισαριανής με τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό και πολύ ενδιαφέρον αφού η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη,απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα όπως ο Μακεδονικός που έδειξε τα ‘δόντια” της, μετά το σπουδαίο διπλό με 1-3 μέσα στην Μυτιλήνη επί του Αιολικού με πρωταγωνιστές του Ramirez και Bianconi.

Ένα θετικό ενδεχομένως αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης,και θα επιδράσει θετικά για την συνέχεια του πολύ ανταγωνιστικού και δύσκολου πρωταθλήματος της Super League 2,καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Νίκη Βόλου εκτός και Αναγέννηση Καρδίτσας εντός.

Οι εργασίες στο ΔΑΚ Κοζάνης συνεχίζονται με τοποθέτηση σιδερένιων κυκλιδωμάτων στην πρώτη κερκίδα.

Εχει τοποθετηθεί και ο ηλεκτρονικός πίνακας στην απέναντι πλευρά των κερκίδων,άγνωστο βέβαια εάν είναι σε λειτουργία ακόμη.

Την Τετάρτη λοιπόν στις 16:00 το σημαντικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Κοζάνης που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων τόσο από την Κοζάνη,όσο και από την Θεσσαλονίκη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής

ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 

🛑Καμπανιακός – Αλμωπός Αριδαίας Αναβολή

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ Β’   6

Μακεδονικός 4

Αναγέννηση Καρδίτσας 4

Λεβαδειακός 3

ΑΕΚ Β’.  3

Καμπανιακός 3

Αιολικός 3

ΑΕΛ 3

🔻ΠΟΤ Ηρακλής 2

🔻Νίκη Βόλου 0

🔻Φ.Σ.Κοζάνη 0

🔻Αλμωπός Αριδαίας 0

🔻Απόλλων Πόντου 0

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article