Ταεκβοντό: Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης…συνώνυμο των κορυφαίων διακρίσεων!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης


ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ
ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Υπήρξαν μέλη Προολυμπιακής ομάδας της Χώρας μας ???

Το 2010 Θεόδωρος Χασιώτης μέλος της Προολυμπιακής ομάδας Νέων ενόψει της πρώτης Ολυμπιάδας Νέων στην Σιγκαπούρη , Αγωνίστηκε στην Τυνχουάνα του Μεξικού και κατετάγη πέμπτος μετά από τέσσερις αγώνες . Ο Αθλητής μας Χασιώτης έχει στο βιογραφικό του 3 πανευρωπαικους τίτλους 2 Χάλκινα μετάλλια και 1 Πέμπτη θέση !!!

Το 2012 Νικόλαος Τζέλλος μέλος της Προολυμπιακής ομάδας Ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου Αγωνίστηκε στο Καζάν της Ρωσίας και έχασε στον δεύτερο αγώνα .Ο Αθλητής μας Τζέλλος έχει στο βιογραφικό του 1 Χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο και 2 Πανευρωπαϊκα μετάλλια 1 Χρυσό και 1 Αργυρό !!!

Το 2020 Απόστολος Τεληκωστόγλου μέλος της προλυμπιακής ομάδας της χώρας μας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο , Αγωνίστηκε στην ευρωπαϊκή ολυμπιακή πρόκριση στην Σόφια και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο .

Το 2024 Απόστολος Τεληκωστόγλου μέλος της Προολυμπιακής ομάδας Ανδρών στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg θα αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή ολυμπιακή πρόκριση που θα γίνει στις 8 με 10 Μαρτίου στην Σόφια τής Βουλγαρίας .

Ο αθλητής μας μετράει στο βιογραφικό του 3 παγκόσμιους τίτλους και Τέσσερις πανευρωπαικους . 2 Αργυρά μετάλλια και μια Πέμπτη θέση στα παγκόσμια πρωταθληματα , και 1 Χάλκινο μετάλλιο και 3 πέμπτες θέσεις στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 1 Χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες !!!

Επίσης κατέχει την μεγαλύτερη διάκριση Έλληνα αθλητή σε παγκόσμιο επίπεδο Ανδρών στην ιστορία του ελληνικού Ταεκβοντό στην χώρα μας , καθώς και την μεγαλύτερη βαθμολογία σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ μεταξύ των Ελλήνων αθλητών !!! ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΎΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Share This Article