Ταεκβοντό:”Χάλκινος” ο Τεληκωστόγλου στην Τουρκία

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και πολύτιμους βαθμούς ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Τουρκίας που ξεπέρασε τις 2000 συμμετοχές από 60 χώρες του πλανήτη.

Ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης μέσα σε διάστημα δέκα ημερών κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια ιδιαίτερης βαθμολογικής αξίας ,για την συγκεκριμένη στιγμή , ενόψει του Ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά πρόκρισης στην Σόφια στις 9 Μαρτίου , που θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της Ελλάδας.

Τον αθλητή συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας  Αλμασίδης Χρήστος.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας , οι προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Απόστολου συγχαίρουν , τους δύο εκπρόσωπους τους που για μια ακόμη φορά φέρνουν εις πέρας με επιτυχία , μια διεθνή συμμετοχή , κάνοντας περήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου μας , την πόλη μας την Κοζάνη , και φυσικά το Ελληνικό Ταεκβοντό, που έχει , Μοναδικό παρελθόν , Εξερετικο παρόν , Λάμπρο Μέλλον !!! ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.
. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article