Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: Λασσάνειος Δρόμος 2023 | Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την Κυριακή 24-9-2023, από τις 10:30΄ ως τις 12:30, θα διεξαχθεί ο « ΛΑΣΣΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2023», που περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Πλατεία Νίκης). Στο ίδιο σημείο θα είναι και ο τερματισμός.

Για τις ανάγκες της διεξαγωγής του αγώνα θα ισχύσουν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής του, όπως ειδικότερα παρακάτω αναφέρεται.

Από τις 08:00 και μέχρι τις 13:30 της Κυριακής 24-9-2023 θα απαγορεύεται γενικώς η στάθμευση οχημάτων στις οδούς Παύλου Μελά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Π. 25ης Μαρτίου, Μεθώνης (από Πλ. 25ης Μαρτίου έως Φιλίππου Β΄), Φιλίππου Β΄, καθώς και στην Πλατεία Νίκης (κεντρική πλατεία) και στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, δηλαδή στο τμήμα από το Δημαρχείο και μέχρι την συμβολή των οδών Ι. Τράντα και Ελ. Βενιζέλου. Οι κ.κ. οδηγοί παρακαλούνται να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς πριν από την 08:00  της 24-9-2023.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις ώρες που αναφέρονται παραπάνω, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οποιουδήποτε οχήματος στις παραπάνω οδούς, καθώς και στις οδούς  Κ. Καραμανλή και Βερμίου (μόνο στο ρεύμα εξόδου από την Κοζάνη, στο τμήμα έως την είσοδο του πάρκου ΚΟΥΡΙ),

Παρακαλούνται οι κ.κ. οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να λάβουν υπόψιν τους τις παραπάνω απαγορεύσεις και, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, της Δημοτικής αστυνομίας και των εθελοντών του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. οδηγούς και όλους τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση και τη συνεργασία τους, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευαγγελία Μητράγκα-Νάτσινα           Κυριάκος Τσακιλτζίδης

Share This Article